Sveže pečeni svaki dan!

hamburger menu icon
bag icon
bag icon

0

TVOJA KORPA JE PRAZNA

USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovni podaci:

Poslovno ime: Exclllusive doo
Adresa: Boška Vujića 13., Subotica
Status: Aktivno privredno društvo
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću
Matični broj: 21063665
PIB: 108767661

Valuta

Sve cene na sajtu su prikazane u dinarima sa uračunatim PDVom. Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDVom.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Vašu porudžbinu krećemo da pravimo odmah po dobijanju potvrde o poručenim artiklima. Obzirom na kvarljivu prirodu Kukisa, nismo u mogućnosti da otkazujemo poručene artikle niti da vraćamo novac na račun kupca.

Dostava

Dostavu radimo u saradnji sa kurirskom službom Bex i ova usluga se dodatno naplaćuje. Cena usluge dostave iznosi 200RSD na teritoriji cele Srbije. Cena dostave će biti iskazana na stranici za kupovinu.

Problemi sa dostavom porudžbine

Ako se desi da nismo u mogućnosti da izvršimo dostavu jer na adresi u dogovoreno vreme nema nikog ko bi mogao da preuzme poručenu robu, roba će biti vraćena u našu radionicu, Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Ukoliko osoba kojoj se šalje na poklon naš proizvod ne želi da primi vaš poklon prilikom dostave, kurir će porudžbinu vratiti u našu radionicu, a Vaš račun će biti zadužen za pun iznos poručbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Ukoliko ustanovimo da je vaša reklamacija ima osnova biće vam vraćena vrednost porudžbine.

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica izvršiće banka na zahtev prodavca, na račun korisnika kartice.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja.