Sveže pečeni svaki dan!

hamburger menu icon
bag icon
bag icon

0

TVOJA KORPA JE PRAZNA

POSTANI NAŠ PARTNER

POSTANI NAŠPARTNER

Koga tražimo?

Vlasnici i menadžeri, javite nam se i postanite deo naše velike porodice. Imamo sjajnu ideju i odličnu ponudu za kafiće, barove, picerije, fast foodove, restorane, sale za venčanja...ma za sve ugostitelje.

Kako ćemo sarađivati?

Mi ćemo ispeći gomilu fantastičnih Kukisa. Spakovaćemo ih u veliku kutiju i poslati ih na tvoju adresu. Kada ih preuzmeš, ekipa u kuhinji će ih ubaciti u zamrzivač. Kada gost poruči Kukis, sve što treba da uradite jeste da Kukis izvadite iz zamrzivača i ubacite ga u rernu ili pica peć na 5-10 minuta. On se za tih 5 -10 minuta pretvori u najsvežiji i najukusniji Kukis ikada, hrskav spolja a mekan iznutra. Spreman je da se iznese na tanjiru ili pak da se spakuje za dostavu uz ostalu hranu koja je poručena. Svaki Kukis je 125grama i više je nego dovoljan da se jedna, dve pa čak i tri osobe zaslade.

Sem Kukisa, dostavićemo ti ambalažu za poneti kao i vrhunske letke koje možeš staviti na stolove u svom objektu.

Šta dobijaš ti, a šta mi?

Ako postanemo poslovni partneri, obogatićeš svoju ponudu vrhunskum Kukisima, premium kvaliteta, koji su jednostavno toliko ukusni da će 100% oduševiti svakog gosta koji ga poruči. Ako si pogledao naš sajt, video si da se Kukisi prave sa najboljim mogućim sastojcima...jaja sa salaša, najfiniji puter, šećer od šećerne trske, organski kakao, najkvalitetnija i najskuplja belgijska čokolada, lešnici iz našeg zasada...

Naš cilj je da Kukise koje jede naša porodica, naši prijatelji i komšije podelimo sa što više ljudi i da i kod tvojih gostiju izazovemo istu reakciju kao i kod njih...a to je oduševljenje i veliki osmeh koji prati svaki zalogaj.

Garantujemo kvalitet a samim tim i zajednički uspeh!